Dofta ännu godare efter träningen

Det är många som älskar att träna och gör det på många olika sätt. Ute i naturen i lagsporter eller på egen hand. Inomhus på gym genom styrketräning eller i simhall där längderna i bassängen läggs bakom simmaren i rask takt. Det finns naturligtvis också de som har exempelvis dans eller att spela fotboll, hockey eller bandy som sitt yrke. Hur vi än utövar träning och sport så känner vi oss fräscha i både kropp och knopp efteråt.

Många väljer att duscha på exempelvis gymmet efter ett träningspass medan andra känner sig mer bekväma med att vänta tills de är hemma. Är det yoga som är träningsformen brukar det rekommenderas att deltagarna kommer med rena kroppar. Men ändå kan en dusch behövas vid hemkomsten.

Vad kan vara bättre än att med en produkt från Valentino både känna sig fräschare och dessutom dofta ännu godare än innan träningen.

Dofter känns än mer när vi svettas

Under träning svettas vi eller blir rejält varma. En del har lättare för att svettas medan andra mest blir röda i skinnet av värme. Det är bra att kunna svettas och bli av med slaggprodukter i kroppen men hur mycket eller lite vi svettas är väldigt olika.

Alla dofter vi bär på träder fram mer när vi blir varma eller svettas. Och finns det egentligen något skönare än att få köra ett rejält pass av något slag för att sedan ta en skön dusch?! Det är en rätt oslagbar känsla i kroppen när lugnet infinner sig efter duschen. Och det bästa vi kan göra för både oss själva och andra det är att avsluta hela processen med en ännu godare doft från en fin produkt. Att sedan sätta på sig sköna plagg för hemmamys eller att klä upp sig för utgång spelar ingen roll.

Det höjer stämningen på alla plan och det har bara fördelar att dofta ännu godare efter träningspasset.